Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

After work down south


Har dere en after work tradisjon på arbeidsplassen? Lucky Bird består av to restauranter, Bogstaveien og Vulkan, inspirert av det man kaller chicken shacks som opprinner fra sørstatene. Det var gjerne små og litt falleferdige buler der man inntok store porsjoner kylling og spareribs mens man diskuterte høyt og lavt med hverandre.

Både stemningen og maten har vi forsøkt å ta vare på i våre to restauranter. Uansett om dere kommer på after work, feirer et jubileum, ønsker å spise ute med familien eller bare er sultne, skal vi sørge for at dere forlater oss mette og glade.

Maten blir servert for å deles og det ingen skam i å spise med fingrene, snarere tvert i mot, og derfor passer det også perfekt for after work. Knasende sprø deep fried chicken, spareribs med valgfri hjemmelaget glassering, tilbehør som mash and gravy, sweet potato fries og mac’n’chees. Her er det noe for alle!

Fra baren kan man bestille Franziskaner Hefe, Frydenlund Bayer og Pale Ale, Kronenbourg Blanc, Brooklyn Indian Pale Ale og Lager, Schaus Pilsner og Guinness på fat. Dersom man har fått nok av øl, står våre erfarne bartendere klare til å mixe de lekreste cocktails.

Kommer dere til lunsj kan vi tilby deep fried chicken på belgisk vaffel servert med sirup og spicy scrambled eggs med kyllingpølser.

For å være sikre på at dere har plass anbefaler vi at dere reserverer bord på den dagen det gjelder. Reservasjoner kan gjøres via skjemaet her på våre nettsider eller ta telefonen og ring til en av våre restauranter.

Vi gleder oss til å servere dere!

Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).