Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Bar med sørstatsfølelseDet er mange forskjellige meninger når det er snakk om bar og restaurant. For oss handler det om å være sosial uansett hva slags type bar eller restaurant man går til, og derfor har vi valgt å se til sørstatene med sine berømte og ofte nedslitte chicken hacks som serverer store porsjoner deilig sørstatsmat. Her er lyden gjerne høy, man spiser med fingrene, deler maten og stemningen er avslappet. Hit kommer man for å slappe av og spise god, krydret mat i hyggelig selskap med andre.

For å skylle ned denne mektige maten sverger mange til øl og derfor har vi også valgt å ha et bredt utvalg av kvalitetsøl som blant annet Brooklyn Lager, Frydenlund Bayer og Pale Ale, Kronenbourg Blanc og Guinness på fat. Bak vår bar mixes også de deiligste cocktails av våre erfarne bartendere. Baren inneholder naturligvis et variert utvalg mineralvann, kaffe og det er også her våre berømte milkshakes blir laget.

For å gi det hele en verdig avslutning kan vi varmt anbefale en våre hjemmelagde paier laget etter autentiske oppskrifter fra de hete sørstatene.

Våre erfarne kokker arbeider kun de med beste råvarer og vi er generøse med porsjonene, slik det også skal være om man befinner down south. Har du spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med våre medarbeidere, som alltid er fleksible og vennlige.

Dersom dere er flere anbefaler vi å reservere et bord slik at dere kan være helt sikre på at vi har plass. Det er alltid kjedelig å måtte avvise gjester i døren og reservasjoner kan gjøres enkelt her på våre nettsider eller ta kontakt med oss på telefon.

Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).