Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Deep Fried ChickenDet finnes mange måter å lage deep fried chicken på, men ingen er så gode som oppskriftene man finner på de nedslitte rønnene i sørstatene man kaller chicken shacks. Og det er nettopp her vi hentet inspirasjonen til våre to restauranter i Oslo, på henholdsvis Vulkan (Grünerløkka, Mathallen) og Bogstadveien (Majorstuen).

Kunsten når man skal lage deep fried chicken er at man klarer å få utsiden knasende sprø uten at kjøttet inni blir tørt, men det er ikke nok. En sentral del av sørstatsmåltid handler om tilbehøret og det har vi naturligvis også lagt vekt på. På menyen finnes tradisjonelle tilbehør som corn bread, mac’n’cheese, sweet potato fries, creamed corn og mash & gravy, for å nevne noen.

Etter en stor tallerken deep fried chicken eller spareribs kan det være godt med noe til den søte tann og akkurat som “over there” er det paier som er i fokus. Nyt vår deilige pecan pie eller applepai og vi garanterer en herlig smaksopplevelse.

Det er ikke bare når det kommer til maten at vi forsøker å skape en sørstatsstemning i våre restauranter. Vi ønsker å være et sted der man kan komme som par, familie, kolleger eller større grupper og spise i uformelle omgivelser mens man nyter god personlig service, deilige cocktails og kvalitetsøl.

Er dere en større gruppe eller vil dere bare være sikre på å få bord, anbefaler vi å reservere. Dette kan gjøres via skjemaet her på våre nettsider, eller ganske enkelt ring oss og fortell hvor mange dere er og når dere ønsker å komme.