Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Hangover foodEkte hangover food kommer fra sørstatene. Velg selv blant saftige kyllingvinger og spareribs der du selv velger glassering, knasende sprø deep fried chicken med våre egne dipsauser, autentisk corn bread med en dæsj pisket fløte, mac’n’cheese med blant annet comte ost og mange andre sørstatsspesialiteter. Kommer du mellom 12 og 15 er det brunsj og da kan vi anbefale chicken & waffles. Vi disker opp med fritert kylling på en tykk belgisk vaffel som serveres med sirup og vår egen smokey pineapple-saus.

Når vi snakker om hangover food er det naturligvis ikke kun maten som er i fokus. Hvorfor ikke bestille en av våre store milkshakes som passer perfekt dagen derpå. Er dette litt for mye av det gode, anbefaler vi vår hjemmelagde iste.

I våre restauranter har vi forsøkt å finne det beste fra sørstatenes berømte chicken shacks, ikke bare i forhold til menyen, men også den uformelle stemningen som er typiske for slike små “rønner”. Her blir ingen uglesette for å spise med fingrene eller dele maten med hverandre.

På dette tidspunktet har dere fått store tallerkener med hangover food og drikke, og da gjenstår kun finalen om det er mer plass. Det mest populære på vår meny er våre paier som har høstet stor berømmelse blant våre gjester. Som resten på vår meny, er også paiene laget for hånd fra bånn med de aller beste råvarene.

Vi anbefaler å gjøre en reservasjon da du kan risikere å måtte snu i døra uten. Dette kan gjøres ved å bruke skjemaet her på våre nettsider eller via telefonen.

Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).