Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Lønningspils med sørstatsfølelsePlanlegger dere en lønningspils på et nytt og litt annerledes sted? Hvorfor ikke ta turen til sørstatene midt i Oslo?

Luckybird har to restauranter, i Bogstadveien og Vulkan, inspirert av de kjente søramerikanske chicken hacks der gjestene får servert deep fried chicken, spareribs og chicken wings som gjerne spise med fingrene mens man sludrer med venner og bekjente. Den uformelle og sosiale stemningen er en av disse bulenes største karakteristikk, og den samme stemningen har vi forsøkt å skape midt i Oslo sentrum. Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd om dere ønsker å holde lønningspils på en av våre restauranter så vi vet hvor mange dere er og når dere kommer. Dersom det er noen spesielle ønsker, er det bare å si ifra. Vi ønsker å være så fleksible som mulige slik at våre gjester får en ekte sørstatsopplevelse.

Fra baren har vi et bredt utvalg av kvalitetsøl på fat fra både inn- og utland, blant annet Guinness, Kronenbourg Blanc, Franziskaner Hefe, Frydenlund Bayer og Pale Ale, Brooklyn Indian Pale Ale og Lager og Schaus Pilsner. Våre bartendere elsker også å mixe gode og sterke cocktails.

Sørstatsmat er faktisk perfekt til lønningspils da tradisjonen er at man bestiller tallerkener som man deler med hverandre og bare rolig, det er ingen som sender kritiske blikk dersom man velger å spise med fingrene. I tillegg til kylling og spareribs har vi et bredt utvalg av autentisk tilbehør som for eksempel cornbread toppet med pisket krem, mac’n’cheese og spicy baked beans.