Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Restaurant til alle anledningerØnsker dere å spise på en restaurant med enkel god sørstatsmat, kvalitetsøl og deilige cocktails? Luckybird har en restaurant på Bogstadveien og en på Vulkan. Her vil dere spise i autentiske omgivelser, akkurat som om det var en ekte chicken shack i Tennessee. Vi har tatt vare på den sosiale og hyggelige stemningen som finnes på de originale småstedene i sørstatene. Det betyr at det også er perfekt for større eller mindre grupper enten det er familier, kolleger eller en festlig anledning skal feires.

Dersom dere er en større gruppe anbefaler vi at dere reserverer bord i god tid og dersom det er spesielle ønsker i forhold til allergi eller noe annet, gi oss beskjed. Vi vil alltid strekke oss så langt vi kan for å imøtekomme våre gjesters ønsker og behov.

Våre dyktige og erfarne kokker tilbereder amerikansk mat laget på oppskrifter og inspirasjon fra sørstatene spesielt. Hos oss finner du ekte deep fried chicken som er knasende sprø på utsiden og dryppende saftige på innsiden, spareribs med valgfri glassering og tradisjonelt tilbehør som for eksempel Mac n’Cheese, baked beans og maisstuing. Det hele kan avsluttes med en av våre berømte paier, naturligvis hjemmelaget på de aller beste råvarer.

Spiser du på en av våre restauranter kan du være trygg på at vi bare bruker de beste råvarene, og vi henter kjøttet fra anerkjente norske bønder på vestlandet. Uansett hvilken restaurant du velger kan vi også garantere at barna vil bli mette, og dersom de ikke er det, har vi en gratis is på barnemenyen.

Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).

Vi ser frem til deres besøk!