Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Sommerfest i OsloEr dere i ferd med å planlegge en sommerfest? Hos Luckybird, som holder til to steder i Oslo; i Bogstadveien (Majorstuen) og Vulkan (Grünerløkka, Mathallen), kan vi tilby autentiske lokaler og generøse porsjoner mat slik de blir servert i de amerikanske sørstatene.

Våre dyktige medarbeidere sørger for at deres sommerfest blir avholdt i en avslappende tone med masser av god mat og drikke til rimelige priser. Dersom dere har spesielle ønsker for festen er det naturligvis bare å snakke med oss, så lover vi å strekke oss langt for å komme dere i møte.

Luckybird er inspirert av det som man i sørstatene kaller chicken shacks. Dette er små, ofte nedslitte, buler der det serveres store porsjoner krydret deep fried chicken, chicken wings og spareribs. Stemningen er uformell og sosial, og det er også slik vi ønsker at det skal være hos oss, Her vil ingen kaste merkelige blikk om man spiser med fingrene eller deler maten med hverandre.

I vår bar står det erfarne bartendere som elsker å mixe drinker, og dersom dere heller vil ha øl, kan vi tilby et bredt utvalg av spesialøl fra både inn- og utland. Det er også i baren vi lager våre berømte milkshakes laget på de beste råvarer.

Dersom du velger å holde deres sommerfest hos oss, vil vi bidra og gjøre vårt for at festen skal bli så vellykket som mulig. Har du spørsmål eller andre forespørsler er det naturligvis bare å ta kontakt med en av våre restauranter.