Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Take away – Sørstatsmat i sofaenAv og til er det bare mest praktisk å spise hjemme eller på kontoret og derfor tilbyr vi hele vår meny fra begge restaurantene som take away. Det er bare å ringe oss og fortell hva du ønsker så sørger vi for at det hele står klart når du kommer for å hente.

Vår take away tjeneste er spesielt populær hos arbeidsplasser eller større grupper da mat som kyllingvinger, deep fried chicken og spareribs er perfekt mat å dele, samt at de aller fleste liker denne maten. Av tilbehør har vi også et rikt utvalg basert på lokale oppskrifter fra sørstatene som blant annet inkluderer mash & gravy, mac’n’cheese, maisstuing, sweet potato fries, spicy baked beans og mye annet.

Vi bruker kun frittgående kylling fra Stange oppvokst på naturlig for og våre spareribs kommer fra Jæren.
Også våre dessertpaier som er hjemmelagde på hemmelige oppskrifter kan fås som take away.

Dersom du har litt tid og velger å vente i baren mens vi lager maten, er det bare å drikke en av våre mange fatøl eller hvorfor ikke innvilge deg selv en herlig cocktail med masse smak mixet av våre erfarne bartendere? Dersom du skal kjøre bil vil vi anbefale våre populære milkshakes i flere forskjellige smaker.

Er det hensyn i forhold til allergier eller andre ting som skal tas, så vennligst husk å fortell oss i god tid. Våre kokker er fleksible og vi strekker også langt for at våre gjester skal være tilfredse.

Du finner oss på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).