Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Utested med sørstats-feelingDersom du er ute etter en anderledes og uformell restaurantopplevelse, vil vi gjerne ønske deg velkommen til en av våre to restauranter i Bogstadveien og Vulkan. Her har vi latt oss inspirere av den lokale og tradisjonelle chicken shack-bula som man finner rundt omkring i de berømte sørstatene.

Dette er små og ofte nedslitte rønner, der man finner de lekreste chicken wings, spareribs og andre spesialiteter fra dette området. Stemningen er ofte høylytt uformell og porsjonene er generøse, akkurat som de skal være.

Våre erfarne kokker tilbereder sine deep fried chicken, chicken wings og spareribs med egne autentiske oppskrifter og det samme gjelder tilbehøret som blant annet består av cornbread toppet med pisket krem, dirty rice, mash & gravy og maisstuing.
Til dessert kan vi friste med våre hjemmelagde paier som er veldig populære, dersom det altså er plass til dessert.
Til lunsj mellom klokken 12 og 15 serverer vi deep fried chicken servert på belgisk vaffel med sirup og spice scrambled eggs.

Både maten og lokalene er passende for større grupper, og vi har en egen barnemeny der is er inkludert i prisen. Akkurat som i de originale chicken shacks er det uformell stemning og plass til alle, store som små. Her er det bare å spise med fingrene og dele maten med hverandre uten at noen sender rare blikk.

Reservasjon av bord kan enkelt gjøres gjennom skjemaet her på nettsidene, eller du kan ringe en av våre restauranter. Er det spesielle ønsker eller behov, vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme dette.

Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).