Vulkan 7,0175 Oslo
Tel: 23 89 68 66
post@luckybird.no
Take Away    Lucky Bird on Foodora Lucky Bird on Instagram Lucky Bird on Facebook Lucky Bird on Snapchat

Velkommen til vår mezzanineØnsker du en spesiell opplevelse med dine venner, familie eller kolleger, skal dere ta kontakt med Luckybird på Vulkan og reservere vår mezzanine. Midt i Oslo vil dere en finne en liten sørstats-shack med generøse porsjoner deilig krydret mat og et stort utvalg av autentiske tilbehør laget helt fra bunn med våre hemmelige oppskrifter.

Fra vår mezzanine har dere naturligvis også tilgang til baren som står klar til å mixe deilige cocktails, blande milkshakes eller tappe noen halvlitere av våre mange kvalitetsøl på fat. På matfronten er det tradisjonelle retter som spareribs med ulike glasseringer, knasende sprø deep fried chicken med et utvalg av våre hjemmelagde sauser eller en generøs porsjon deilige chicken wings. Dersom dere ønsker å komme til lunsj, som er mellom klokken 12 og 15, serverer vi deep fried chicken på belgiske vafler med sirup og spicy scrambled eggs.

For oss har den uformelle og sosiale stemningen i slike sørstatsbuler alltid vært en av dens fremste egenskaper, og denne ønsker vi også å skape hos oss. Her er det ingen som gir deg merkelige blikk om du spiser med fingrene eller dere deler porsjoner med hverandre. Det er den sosiale hyggen rundt et ordentlig godt måltid mat som er vår ambisjon å gjenskape midt i Oslo. Du finner Luckybird på to forskjellige lokasjoner i Oslo; Bogstadveien (Majorstuen), og på Vulkan (Grünerløkka, Mathallen).

Etter et ordentlig måltid med krydret mat er det alltid deilig å sette av litt plass til det søte. For den autentiske avslutningen er det ingen tvil om at desserten bør være en av våre nydelige paier laget fra bunn og på originale oppskrifter.